Fred Jansen MPLA

 

‘Alles uitzoeken, een plan op maat maken en dat tot in detail uitvoeren’

Fred Jansen MPLA

Ik heb eigenlijk geen vak, ik heb een hobby. Ook heb ik in mijn leven nog nooit twee keer precies hetzelfde gedaan. Geen klant is hetzelfde, dus geen oplossing is hetzelfde. Hoewel ik naamgever ben van de maatschap, hebben Wim Koot en ik het adviesbedrijf in 1998 samen opgericht. Als pensioenspecialist adviseerde ik van meet af aan DGA’s en hun bedrijven. Door de veranderende wetgeving is het zwaartepunt van de advisering verlegd van de DGA naar de werknemer.

 

Ik ben ooit begonnen in het verzekeringsvak en noem mezelf wel een ouwe assurantieman. Ik ben namelijk een mensen-mens, wil mijn klanten letterlijk in de ogen kunnen kijken en ga dus bij hen op bezoek. Zo bouw ik op basis van vertrouwen een persoonlijke band op. Daarmee heb je meteen de twee kernwoorden van mijn manier van werken te pakken: persoonlijk en vertrouwen.

 

Waar ik ook binnenkom, het is vaak is niet zo goed geregeld als de klant denkt of wil. Ik vind het een uitdaging om dat uit te zoeken zodat alles voor de klant weer helder wordt, om vervolgens de troep op te ruimen en te zorgen voor een plan op maat. En omdat ik eigenwijs ben én in mijn vakgebied een pietje precies, regel ik alles voor mijn klanten tot in detail.

 

Terug naar Wie zijn wij

Keurmerken

 

Uiteraard beschikken onze adviseurs over alle benodigde Wft-certificeringen. Verder is Jansen en Partners aangesloten bij de Pensioenorde en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Pensioenorde
KiFiD