Wie zijn wij

 

Met onze kennis, ervaring en passie voor het vak adviseren wij u onafhankelijk en zorgen er we ervoor dat u de financiële toekomst van uzelf of die van uw medewerkers optimaal regelt.

Wim Koot MFP

Wim Koot MFP

Ik heb een passie voor ondernemen én voor ondernemers. Daarom is mijn werk als ondernemerscoach en financieel planner het leukste wat er is.

Al bijna mijn gehele professionele leven ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst binnen familiebedrijf Koot Assurantiën, later als ondernemersadviseur, docent en financial planner. In 1998 hebben Fred Jansen en ik Jansen en Partners opgericht.

 

Meer over Wim

Fred Jansen MPLA

Fred Jansen MPLA

Ik heb eigenlijk geen vak, ik heb een hobby. Ook heb ik in mijn leven nog nooit twee keer precies hetzelfde gedaan. Geen klant is hetzelfde, dus geen oplossing is hetzelfde.

Hoewel ik naamgever ben van de maatschap, hebben Wim Koot en ik het adviesbedrijf in 1998 samen opgericht. Als pensioenspecialist adviseerde ik van meet af aan DGA’s en hun bedrijven.

Door de veranderende wetgeving is het zwaartepunt van de advisering verlegd van de DGA naar de werknemer.

 

 

Meer over Fred

Fred Jansen MPLA
Drs. Rosemarie van der Velden, MPLA

Drs. Rosemarie van der Velden, MPLA

Na mijn studie aan de Universiteit van Leiden heb ik de pensioenopleiding van Akkermans & Partners gevolgd. Eenmaal gediplomeerd ben ik gevraagd om er in dienst te treden. Vanaf 1992 heb ik bij Akkermans gewerkt als pensioenadviseur, later ook als directeur interne organisatie, kwaliteitsbewaking en vaktechniek. In 2003 heb ik mijn Master of Arts in Pensions and Life Assurance behaald.

 

Meer over Rosemarie

Roeland Verheul

Roeland Verheul

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, maar ik trek het vaak breder door ook te kijken naar andere secondaire arbeidsvoorwaarden. Mijn motto is: ‘Geniet van het leven, maar denk ook aan later.’ Bij dat laatste helpt een goed pensioen natuurlijk, maar het gaat verder. Ook risico’s op korte termijn kunnen roet in het eten gooien. Je hebt het dan over arbeidsongeschiktheid en overlijden; niet de leukste onderwerpen maar wel belangrijk om ze te benoemen.

 

 

Meer over Roeland

Roeland Verheul

Keurmerken

 

Uiteraard beschikken onze adviseurs over alle benodigde Wft-certificeringen. Verder is Jansen en Partners aangesloten bij de Pensioenorde en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Pensioenorde
KiFiD