Wim Koot MFP

 

‘Als je jouw goud op dat van anderen legt, maak je de schat alleen maar groter’

Wim Koot MFP

Ik heb een passie voor ondernemen én voor ondernemers. Daarom is mijn werk als ondernemerscoach en financieel planner het leukste wat er is. Al bijna mijn gehele professionele leven ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst binnen familiebedrijf Koot Assurantiën, later als ondernemersadviseur, docent en financial planner. In 1998 hebben Fred Jansen en ik Jansen en Partners opgericht.

 

Als ondernemer heb je maximale regie over je eigen geluk. In mijn adviezen komen naast de financiële zaken ook de menselijke aspecten ruim aan bod. Natuurlijk ontkom je niet aan ‘harde’ onderdelen, zoals bijvoorbeeld de jaarrekening. Maar juist dat andere deel, dé mens achter de ondernemer, is zo interessant. Hoe zit deze ondernemer in z’n vel? Wat wil hij of zij nog bereiken? En hoe dat te realiseren?

 

De meeste ondernemers van een jaar of veertig, vijftig zitten in de tweede helft van hun ondernemerschap. Ze hebben hun bedrijf opgebouwd en alles loopt naar wens. Maar dan realiseren ze zich, dat ze in relatief korte tijd nog van alles willen. Hoe fijn is het dan als ik ze kan helpen om die wensen en dromen te realiseren? Want als je jouw goud op dat van anderen legt, maak je de schat alleen maar groter.

 

Terug naar Wie zijn wij

Keurmerken

 

Uiteraard beschikken onze adviseurs over alle benodigde Wft-certificeringen. Verder is Jansen en Partners aangesloten bij de Pensioenorde en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Pensioenorde
KiFiD